A Barcelona gyalázása összehozta a Bayern és a Real szurkolóit + videó

A Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén a Bayern München a Real Madrid ellen lép pályára hazai pályán kedd este. A két csapat drukkerei együtt metróztak az Allianz Aréna felé, és egymásra találtak a Barcelona gyalázásában. De Spanyolország miniszterelnöke sem teszi zsebre, amit a madridi szurkolók üzentek neki egy müncheni sörfőzdéből.

2024. 04. 30. 21:23
UEFA Champions League - Bayern Munich vs Real Madrid
A Bayern München szurkolói az Allianz Aréna előtt hangolnak a Real Madrid elleni elődöntőre a Bajnokok Ligájában. Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid és a Bayern München összecsapása a Bajnokok Ligája egyik legnagyobb klasszikusa, abban a tekintetben mindenképpen az, hogy ez a két klub szerepelt a legtöbbször az elődöntőben a legrangosabb európia kupasorozatban (a BL elődjét, a BEK-et is beleszámítva): a spanyolok a 33., a németek a 21. alkalommal vannak a legjobb négyben.

UEFA Champions League - Bayern Munich vs Real Madrid
A Real Madrid szurkolói a spanyol miniszterelnöknek is üzentek egy müncheni sörfőzdéből Fotó: EPA/Filip Singer

Természetesen a szurkolók is nagy várakozásokkal készültek a meccsre, ám inkább az egymás iránti tisztelet érződött a müncheni hangolódás során a közösségi médiában megjelent felvételek alapján. Egy Bayern- és egy Real-drukker például összeölelkezett egy kocsmában.

Az Allianz Aréna felé tartó, szurkolókkal zsúfolásig megtelt metrón pedig a Bayern és a Real szimpatizánsai közösen énekeltek. Na vajon mit? Azt, hogy „puta Barca”, ami nagyjából annyit tesz, hogy „k…rva Barca”. Az üzenet címzettje természetesen az FC Barcelona, amelynek a gyalázása a jelek szerint összehozza a müncheni és a madridi drukkereket.

A realosok nemcsak a legnagyobb hazai riválisuknak üzentek, a Barcelona mellett megkapta a magáét a spanyol miniszterelnök is. Egy müncheni sörfőzde a „Pedro Sánchez, hijo de puta” rigmustól volt hangos. Ez sem kedvesebb, mint amit a Barca kapott. Pedro Sánchez felesége a napokban korrupciós botrányba keveredett, ami miatt Spanyolország miniszterelnöke öt nap gondolkodási idő után végül nem mondott le. Erről nyilvánítottak véleményt a Real Madrid szurkolói.

A meccsen a 24. percben góljával a Real Madrid szerzett vezetést. A találkozó jelenleg is tart.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.