Még nincs minden veszve! Ekkor lehet utoljára jegyet venni az Eb-re

Azon szurkolók, akik még nem tudtak belépőt venni a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságra, csütörtökön tehetnek egy utolsó próbát, amikor százezer jegy talál (új) gazdára.

2024. 04. 30. 18:19
A magyar válogatott Svájc elleni Eb-mérkőzését a kölni stadionban rendezik
A magyar válogatott Svájc elleni Eb-mérkőzését a kölni stadionban rendezik Fotó: AFP/Ina FASSBENDER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy volt a csalódottság a magyar szurkolók körében, mert a rengeteg jegyigénylő közül csak nagyon kevesen jutottak belépőhöz a labdarúgó Európa-bajnokságra, azonban kevesebb mint ötven nappal a torna előtt még néhány rajongóra rámosolyoghat a szerencse. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kedden a honlapján tette közzé, hogy május 2-án, azaz csütörtökön 11 órától újabb jegyvásár kezdődik, amely során összesen több mint százezer belépőt adnak el.

A magyar válogatott másfél hónap múlva mutatkozik be az Európa-bajnokságon
A magyar válogatott másfél hónap múlva lép először pályára a németországi Európa-bajnokságon Fotó: Mirkó István

Ezek közül néhányan új gazdára találnak, vagyis egy korábbi vásárló kínálja eladásra a jegyét, illetve korlátozott látótérrel rendelkező helyekre szóló belépőket is most adják el – más jegyeknél olcsóbban. A „kiszolgálás” érkezési sorrendben történik, és az UEFA honlapján arra figyelmeztetnek, feltehetően ez lesz az utolsó lehetőség arra, hogy a szurkolók jegyet vásároljanak. A belépők ITT lesznek elérhetőek.

A magyar válogatott június 15-én Svájc ellen Kölnben mutatkozik be a németországi Európa-bajnokságon, majd sorrendben a házigazda (június 19.) és a Skócia (június 23.) elleni mérkőzések következnek az A csoportban. Utóbbi két találkozót Stuttgartban rendezik.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.