Geert Wilders: A bátorság a győzelem előfeltétele

A baloldal rengeteg országot tönkretett már, erről beszélt Geert Wilders holland jobboldali vezető politikus a CPAC Hungaryn. A holland Szabadságpárt elnöke szerint komoly fenyegetéssel nézünk szembe.

2024. 04. 26. 14:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Geert Wilders azzal kezdte a felszólalását: a holland sajtó ma reggel azt terjesztette, hogy Hollandiában megszakítják pártjával a kormányalakítási tárgyalásokat, ha felszólal a CPAC Hungaryn.

Szeretném a sajtót biztosítani: ez nem fog megtörténni. Megnyertük a választásokat, a legnagyobb holland párt a miénk, s ez óriási felelősséggel jár. Az országomról és az embereimről gondoskodom

 – mondta Geert Wilders.

A holland Szabadságpárt elnöke szerint komoly fenyegetéssel nézünk szembe: a globalisták veszélyt jelentenek társadalmunkra, s szerinte a CPAC Hungary éppen ezért nagyon fontos rendezvény.

A bátorság az előfeltétele a győzelemnek, és ez, barátaim, pontosan az az ok, amiért ma Budapestre jöttem – hogy bátorítsalak benneteket. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek Magyarországon, egy olyan országban, ami szeretett feleségem országa, és a nagyon kedves barátomnak, Orbán Viktornak is az országa, akivel nemrég találkoztam is

– mondta Wilders. Hozzátette: Orbán Viktort nagyon bátor vezetőnek tartja, aki büszkén kiáll országa érdekeiért, a keresztény értékrendért, és közben védi Magyarországot és Európát az illegális bevándorlókkal szemben. Geert Wilders reméli, az uniós vezetők hamarosan Orbán Viktor bevándorláspolitikáját fogják követni, mert ez a jövőnk feltétele. 

A baloldal annyi országot tett már tönkre. Néha még gazdaságukat is összezúzták. A nemzeti valutájukat eltüntették a föld színéről, a középosztályt megrontották, a gyermekek neveltetését elrontották, és végül, de nem utolsósorban megnyitották a határokat a tömeges migráció és olyan bevándorlók előtt, akik egészen más kulturális háttérből érkeznek, mint a miénk

– fogalmazott. Hozzátette: Afrika népessége a négyszeresére fog nőni a század végére. A mostani adatok szerint Afrika népességnek egyharmada szeretne külföldre költözni, egészen pontosan Európába. Wilders szerint a bevándorlók semmi jót nem hoznak társadalmunknak, ellenben tönkreteszik a jóléti államokat, sokba kerülnek, és tönkreteszik Európa biztonságát.

Szerencsére nincsenek itt Budapesten. Csak nézzetek körül a legtöbb európai ország nagyvárosában! Olyan negyedek vannak, amik már teljes mértékig no-go zónákká váltak. Olyan területekké, ahol a gyermekeink, hölgyeink nincsenek biztonságban, és ahol a keresztény értékeink már teljesen eltűntek. Nézzetek körül, és láthattok olyan embereket, akik a Hamász zászlaját lengetik, az iszlám dzsihádot hirdetik, és antiszemita üzeneteket kiáltanak nagyon sok európai fővárosban

 – mondta. Geert Wilders elárulta, húsz évvel ezelőtt, 2004-ben elveszítette személyes szabadságát: el kellett hagynia Hollandiát, mert iszlamista fanatikusok halállistára tették. Különböző kormányzati biztonsági házakban éltek feleségével azért, hogy életben maradjanak. Mindezt azért, mert kritizálta Európa iszlamizációját.

Nagyon magas vérdíjat tűztek ki a fejemre, de ennek ellenére soha nem adtuk meg magunkat. A szólásszabadságunk szent

 – fogalmazott. Szerinte pártja sikerének a titka az, hogy megvolt a bátorságuk odaállni a történelem szélére, s mertek megálljt parancsolni a hazugságnak.

– Elegünk van abból, hogy lábbal tiporják az értékeinket és mindent, ami nekünk drága. A holland emberek azt mondták, hogy elég volt, és mindezt a legutóbbi választásokon le is szögezték.

Ahogy George Washington mondta: az igazság végül győzedelmeskedni fog. Hiszek az ügyünkben, hiszek a népünkben, hiszek bennetek, együttesen megvan az erőnk. Mi, konzervatívok megvédjük a nemzeti szuverenitást és a zsidó–keresztény értékeket. Folytatni fogjuk a jövőben is az illegális bevándorlás megállítására irányuló tevékenységünket, és azt is megígérhetem, hogy győzedelmeskedni fogunk, és egyre több választást fogunk megnyerni

– zárta a gondolatait Wilders.

 

Borítókép: Geert Wilders holland politikus a CPAC Hungary 2024-en (Forrás: Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.