„Magyarország az egyik legsikeresebb modellje a konzervatív alapelvek mentén zajló kormányzásnak Európában és világszerte”

A történelem már bebizonyította, hogy Magyarország az egyik első európai ország, amely felismerte a nyitott határok veszélyét és a tömeges bevándorlás veszélyét – jelentette ki Andy Harris, Maryland állam kongresszusi képviselője a CPAC Hungaryn.

2024. 04. 26. 11:44
cpac 2 nap
Andy Harris
Forrás: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország az egyik legsikeresebb modellje a konzervatív alapelvek mentén zajló kormányzásnak Európában és világszerte. A történelem már bebizonyította, hogy Magyarország az egyik első európai ország, amely felismerte a nyitott határok veszélyét és a tömeges bevándorlás veszélyét. Szeretnék köszönetet mondani Magyarországnak Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, aki nagyon biztos kézzel vezeti ezt a hajót Európában, egy háborús időszakban – kezdte beszédét a pénteki CPAC-en Andy Harris, Maryland állam kongresszusi képviselője.

Andy Harris Amerikába kivándorolt magyar szülők gyermeke. Magyar gyökereit sohasem feledte, és rendszeresen kiáll hazánk mellett a nyilvánosságban, legyen szó a Brüsszelből érkező támadásokról vagy a baloldali, hazánkat becsmérlő megnyilvánulásokról az amerikai alsóházban. Maryland állam kongresszusi képviselője most azt mondta: ez a küzdelem nem könnyű sem Magyarország, sem az amerikai konzervatívok számára, de nem szabad feladni.

Marylandben első kézből látom, hogy milyen károkat okoz az illegális bevándorlás. Nem sokkal ezelőtt egy kétéves gyermeket ölt meg egy illegális bevándorló. Azt gondolom, hogy egyértelmű lenne a józan ész alapján, hogy a határainkat meg kell védeni

– fogalmazott. Sajnálattal szemléli ugyanakkor, hogy az USA jelenlegi vezetői mégsem akarják megvédeni a hazájukat.

Az Egyesült Államokban az sem titok, hogy a progresszív kormányok olyan szakpolitikákat hoznak, amelyek megváltoztatják a normáinkat. Egyszerűen kimossák a fiatalok agyát

– mondta. Példaként említette a nemek relativizálását, azt, hogy a campusokon egyre inkább eluralkodik az antiszemitizmus, és a Hamász terroristái melletti kiállás jellemzi a mindennapokat. 

cpac 2 nap
Andy Harris
Fotó: Csudai Sándor

Hozzátette: genetikai kódunk sem változtatható meg hormonterápiával, műtéttel vagy nyelvhasználattal.

Orvosként ki tudom mondani, hogy egyértelműen vannak különbségek férfiak és nők között

– mondta. Mint fogalmazott: meg kell óvnunk zsidó-keresztény kultúránk alapjait. „A novemberi választási eredmények jelentősen befolyásolhatják ezen kérdések alakulását.

„A Trump-adminisztráció alatt hasonlóan gondolkodó nemzetekkel újra baráti kapcsolatba lépünk majd, s összefogva legyőzzük a globalistákat, akik veszélybe sodorják ezeket az értékeket” – zárta gondolatait Andy Harris, Maryland állam kongresszusi képviselője.

Borítókép: Andy Harris, Maryland állam kongresszusi képviselője a CPAC Hungaryn (Forrás: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.