Fidelitas: A DK ne hazárdírozzon az érettségiző fiatalok jövőjével!

A Gyurcsány-párt és a szakszervezeti csatlósai azt követelik, hogy maradjon el az érettségi.

Forrás: Facebook.com/Fidelitas.hu2020. 04. 23. 20:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gyurcsány-párt és a szakszervezeti csatlósai azt követelik, hogy maradjon el az érettségi. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy a járványügyi helyzetnek megfelelő óvatossággal az érettségi vizsgákat szükséges megtartani – mondja Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke.

Szeptembertől a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szeretnék továbbtanulni, ezért számomra nélkülözhetetlen az érettségi. Szeretnénk leérettségizni és továbbtanulni! – hangsúlyozza Szuromi Benedek érettségiző diák.

Egyik napról a másikra változott meg több tízezer diák, szülő és sok ezer pedagógus élete március közepén. Kiderült azonban, hogy ezen a területen is igazi hősök vannak Magyarországon. Hiszen a diákok tanulni akarnak, a szüleik segítik őket, míg mi pedagógusok egy teljesen új és eddig csak kísérleti szinten ismert módszerrel továbbra is végezzük munkánkat – mondja Farkas Dániel pedagógus.

A tanáraink végtelen szeretettel és elhivatottsággal vették az akadályt, azért hogy bárhogy is alakul a járványhelyzet, az a legkevésbé veszélyeztesse a jövőnket, az érettségire felkészülést, vagy éppen a felvételit. Ezért mindannyiunk nevében őszinte hálával tartozunk nekik és köszönjük, hogy ismét bizonyították rátermettségüket – hangsúlyozza Móna Márk érettségiző diák.

A DK és a PDSZ felelőtlen politikai kicsinyességből hazárdírozik érettségiző fiatalok jövőjével. Felszólítjuk a gyurcsányistákat, ha már segíteni nem tudnak, vagy nem akarnak a járvány elleni védekezésben, legalább szándékosan kárt ne okozzanak. Csengessünk ki a politikai hazárdírozóknak! – zárja a Fidelitas Facebook-oldalára feltöltött videót Illés Boglárka.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.