Halálos baleset történt Dunaföldvárnál, az érintett útszakaszt teljesen lezárták

Két jármű ütközött, egy 49 éves nő és 9 éves gyermeke hunyt el a balesetben.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 08. 31. 14:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ketten meghaltak, amikor egy személygépkocsi és egy kavicsot szállító teherautó összeütközött a 6-os úton, Dunaföldvár közelében – közölte a rendőrség. A baon.hu információi szerint egy 49 éves dunaföldvári nő és 9 éves kisfia hunytak el a balesetben. A személyautó Dunaföldvár felől tartott Dunaújváros irányába, amikor eddig tisztázatlan okok miatt a 84-es kilométernél áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a vele szembe érkező sódert szállító teherautóval. Mindkét jármű az útmenti kukoricásba sodródott. A kamion teljesen maga alá gyűrte a személyautót. A balesetben könnyebben megsérült a kamiont vezető szalkszentmártoni férfi is.

A baleset. Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset után 

az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták.

A helyszínt délről a 6228-as mellékúton az M6-os autópályára felhajtva, valamint északról az M8 csomópontnál a pályára felhajtva lehet elkerülni. 

Borítókép: A baleset. Fotó: Pozsgai Ákos/baon.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.