Elesett az M1-es, 12–14 kilométeres kocsisor alakult ki

Torlódásra kell számítani az M1-es autópálya több szakaszán, Komáromnál mindkét irányba és Hegyeshalom felé Győrnél – közölte az Útinform.

Forrás: MTI, Útinform, OKF2023. 09. 30. 12:11
null
Silenen, 2019. április 19. Több kilométerre feltorlódott kocsisor a Gotthard-alagút északi bejárata elõtt, a svájci Silenennél 2019. április 19-én. A húsvétra vakációzni indulók áradata miatt 14 kilométeres dugó alakult ki az Olaszországba vezetõ autópályán nagypéntek reggelén, olykor akár két és fél órás várakozásra is kényszerítve az utazókat. MTI/EPA/KEYSTONE/Alexandra Wey Fotó: Alexandra Wey
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főváros felé, a komáromi szakaszon, a 83-as és a 73-as kilométer között új fix terelést építenek ki, 

a torlódás 12–14 kilométeres, a plusz menetidő akár egy óra is lehet. 

Azt javasolták, hogy aki teheti, a Bábolna–Nagyigmánd–Kocs útvonalon kerüljön.

Az ellenkező irányban is elkezdték építeni a terelést, így az országhatár felé is torlódnak a közlekedők, már öt kilométeres a kocsisor.

A sztráda Hegyeshalom felé tartó sávjában, Győr elkerülő szakaszán, a 123-as és a 124-es kilométer között a forgalomszámláló berendezéseket javítják, ezért ott is torlódik a forgalom.

 

Torlódás az M5-ösön és az M0-son is

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Inárcs és Újhartyán között burkolatjeleket festenek. A 42-es és a 44-es kilométer között csak a külső sávon megy a forgalom. A torlódás több kilométeres.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé vezető oldalon betontáblákat cserélnek. A 12-es és a 13-as kilométer között csak egy sáv járható. Torlódik a forgalom – figyelmeztetett az Útinform.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint árokba hajtott egy utánfutót vontató személyautó Érden, a Felső utcában. A jármű egy csónakot szállított, ami az utánfutóval együtt félig az árokban, félig az úttesten van. A műszaki mentéshez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, hogy biztosítsák a helyszínt a forgalmi akadály megszűntetéséig.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Keystone/Alexandra Wey)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.