Meredek hegyoldalról esett le egy kislány Mátraházánál, az életéért száguldottak a mentők

Csaknem 600 méteren át.

Forrás: Facebook2024. 02. 20. 13:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyan mit figyelt, mivel foglalkozhatott az a szegény kislány, aki egy erdei kiránduláson legurult egy meredek hegyoldalról? Mi járhatott a kiskamasz fejében, és mit élt át, amíg azt várta félig eszméletlenül, hogy elszállítsák a mentők? – írja közösségi oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A baleset egy hétvégi kiránduláson történt, Mátraházánál, a Veronika-rét környékén. A bejegyzés szerint a fiatal lány néha tudatánál volt, néha pedig eszméletlen állapotban, megsérült a feje, fájt a keze, és lehorzsolódott a homloka is, agyrázkódást szenvedett. 

Végül a gyöngyösi tűzoltók és a Vörösmarti Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai hordágyon vitték a mentőautóhoz, csaknem 600 méteren át. 

Borítókép: Gyöngyös HTP

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.