Van egy rossz hírünk, ha most Ausztriába vagy Győrbe megy, baleset volt az M1-esen

Több kilométeres a torlódás.

Forrás: MTI, Útinform2024. 02. 27. 13:53
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közlekedési baleset miatt félpályán halad a forgalom az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a 127-es kilométerszelvényében, nem sokkal déli tizenkettő óra után. 

A rendőrség azt írja, a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán a forgalom fél pályán halad, torlódásra lehet számítani.

Az Útinform szerint, a külső sávot foglalják el a sérült járművek, több kilométeres a torlódás. Emellett az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Herceghalom térségében munkavégzés folyik, a 27-es km-nél forgalomkorlátozásra kell számítani.

A környéken közlekedőket arra kérik, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.