Deutsch Tamás: Legyen béke, szabadság és egyetértés + videó

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerint március 15. a soha fel nem adásról szól.

2024. 03. 15. 10:42
Deutsch Tamás ünnepi beszéde március 15. alkalmából Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha a magyar szabadságról van szó, mi mindig harcolunk érte, soha nem adjuk fel, soha nem adjuk fel a küzdelmet, és végül a mi oldalunkon lesz a győzelem – mondta ünnepi beszédében Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője kijelentette:

1848–49 emléke is erről a soha fel nem adásról szól, arról, hogy nekünk magyaroknak mindig küzdenünk, harcolnunk kell. Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, és ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha.

Ahhoz, hogy béke és egyetértés legyen ismét, a nyugati világnak erős, világos elképzelésekkel rendelkező és a hagyományos értékek iránt elkötelezett vezetőkre van szüksége. Deutsch Tamás rámutatott: helyettük a jelenlegi brüsszeli bürokraták irányítanak, „mögöttük a mélyállam árnyékvilágában pedig felsejlik egy globalista, üzleti-hatalmi kör, akik kesztyűbábként mozgatják ezeket a vezetőket”.

– Június kilencedekén el kell menni, és egész Európában a békepárti és szuverenista politikusokra kell szavazni, mert Brüsszelben változásra van szükség, és a változást csakis a szavazataink hozhatják el – hangoztatta a politikus.

Azzal kezdődik a márciusi ifjak tizenkét pontja, hogy legyen béke, szabadság és egyetértés. Igaz ez ma is. Legyen béke, szabadság és egyetértés

 – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

 

Borítókép: Deutsch Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.