Súlyos tömegkarambol történt az 1-esen

A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

2024. 03. 31. 12:19
Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött több személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében, a 116. és a 117. kilométer között – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

A győri hivatásos és a győrszentiváni önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, a helyszínen

teljes szélességében lezárták az utat.

A karambolhoz mentőhelikopter is érkezett.

A balesetben két ember súlyos, további négy személy, köztük két gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset egyik súlyos sérültjét mentőhelikopterrel, a másik súlyosan megsérült embert, valamint a további négy könnyebb sérültet, köztük a két gyermeket mentőautóval vitték kórházba.

Délután tudatták, hogy a baleset helyszínén a szemle és a műszaki mentés véget ért, így az útszakaszon ismét mindkét sávban zavartalanul haladhat a forgalom.

Forrás: Katasztrófavédelem

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, nemrég az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán szalagkorlátnak ütközött egy személyautó.

Az Útinform tájékoztatása szerint az erős forgalom miatt torlódásra, időszakos lassulásra lehet számítani az M7-es autópályán a Balaton irányába, az M0-s autóút és Tárnok között. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.