Elfoglalt embereknek készült az új okosszemüveg

A gyártó saját HarmonyOS rendszerét futtatja az új Huawei okosszemüveg, amely a Celia asszisztensre alapoz – olvasható az Origó cikkébn

Forrás: ORIGO.HU2021. 12. 28. 11:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Huawei karácsony alkalmából egy rakás új terméket mutatott be, igaz, ezekből gyakorlatilag mindegyikre igaz, hogy hiába nagyon érdekesek, egyelőre csak Kínában kaphatóak, a nemzetközi megjelenés minden esetben erősen kérdéses.

Ez nem csak a P50 Pocket összehajtható mobilra és a prémium MateBook X Pro windowsos laptopra igaz, hanem a három stílusban elérhető új okosszemüvegre is, ami kérhető dioptriás lencsével vagy napszemüvegként is. A szemüveg a Celia asszisztensen keresztül hangalapú vezérlésre alapoz, 128mm-es hangszórókkal és több mikrofonnal.

Az eszköz HarmonyOS rendszert futtat, mindig elfoglalt embereknek segít a hívások kezelésében, zenehallgatásban és audioalapú jegyzetelésben. 

Egészségkövető funkció és IPX4-es vízállóság is van, az üzemidő átlagosan 16 óra lehet, 4,5 óra beszélgetéssel és 6 órányi zenével. A vételárak 266 dollárnak megfelelő összegtől indulnak.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.