Befejeződött a népszerű okostelefon támogatása

A Samsung Galaxy S9 utódja mostantól csak negyedévente kap frissítéseket.

Forrás: Origo.hu2022. 04. 05. 12:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb régi csúcsmobiljának támogatását fejezte be csendben a Samsung, a frissítéseket kapó készülékeit listázó webhelyének tanúsága szerint innentől kezdve nem kapnak többé biztonsági frissítéseket a 2018 elején piacra dobott Galaxy S9 mobilcsaládjának tagjai – derül ki az Origó.hu cikkéből.

A készülékek annak idején Android 8.0 rendszerrel váltak elérhetővé, majd a gyártó Android 10 és OneUI 2.5 kombóig frissítette azokat, ám jó ideje már csak biztonsági frissítések jártak hozzájuk egy ideig havonta, majd negyedévente.

Ezzel párhuzamosan a 2019-es Galaxy S10 mobilcsalád támogatásából is erősen visszavett a Samsung, a legújabb Android 12-t és OneUI 4.1-et nemrég elhozott óriási frissítés befutását követően már csak biztonsági frissítések érkeznek majd negyedévente a mobilcsalád tagjaira.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pixabay)


 

 

 

 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.