Megvan, mikorra normalizálódhat a Foxpost-őrület

Közleményt adott ki a Foxpost a Vinted rendkívüli akciója miatt.

Forrás: Foxpost2024. 04. 25. 13:15
Fotó: MTVA/Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volt egy kis fennakadás a csomagküldésben és -kézbesítésben a Foxpostnál, ugyanis a Vinted a hétvégén rendkívüli akciót hirdetett meg, amelyben eltörölték a szállítási díjat, így nagyjából pillanatok alatt omlott össze a rendszer. 

A Foxpost most arról tájékoztatta levélben a felhasználókat, hogy a Vinted törölte az ötnapos feladási limitet a hétvégi ingyenes akciója után, ez röviden és tömören azt jelenti, hogy 

Foxposttal biztosan fel tudja adni csomagját akár öt napon túl is, aki akarja. 

Hozzáfűzték, hogy a helyzet javulását a hét végére várják, és közölték azt is, hogy amint érzékelték a rendkívüli terhelést, azonnali lépéseket tettek, hogy csökkentsék az egyes csomagautomaták terhelését, például a futárok meghosszabbított munkarendben dolgoznak.

Megnövelték továbbá az erőforrásaikat, szállítják a csomagokat, ahogy csak tudják, illetve kijelöltek 63 kiemelten forgalmas automatát, amelyeket a hét eleje óta futáraik folyamatosan töltenek és ürítenek, hogy mindig legyen szabad rekesz. Ezeket ide kattintva tekintheti meg. 

Az összes csomag kiszállítása előre láthatóan a következő hét végére tud normalizálódni – részletezték. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.