Elképesztő népharagot gerjesztett, amit a bevásárlókocsi gyermekülésében fotóztak

Az élelmiszerüzlet vezetősége válaszolt a felháborodott vásárlóknak.

Forrás: DailyMail2024. 02. 15. 15:51
Carts,For,Customers,In,Supermarket,In,Thailand., bevásárlókocsi, bevásárlás, vásárlás, üzlet, kocsi
illusztráció Fotó: John Stocker
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gurulós bevásárlókocsiban ücsörgött békésen egy macska egy ausztráliai Aldiban – adta hírül a Daily Mail, amely képet is mellékelt az állatról. 

A macskás csendéletet egy vásárló fotózta le, majd töltötte fel az egyik közösségi oldalra, ahol aztán azonnal elkezdték megosztani és kommentelni a posztot. Egy részük odavolt a látványért, mások viszont nem igazán díjazták a helyzetet, mivel úgy látják, nem valami higiénikus dolog oda pakolni egy állatot, ahova élelmiszer kerül vagy ahova egyébként gyerekeket ültetnek. 

Ilyen nem mindennap történik egy Aldiban… Ez az első alkalom, hogy terápiás cicát látok a való életben!

– írta a kép feltöltője. A portál megkereste az élelmiszerüzlet vezetőségét is, amely elég tömör választ adott, amely szerint a diszkontlánc a vonatkozó, 1992 óta hatályos szabályzatot követi, amely szerint egy állat akkor tekinthető terápiás állatnak, ha megfelelő kiképzést kapott az egyén segítésére.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.