„A globális konzervatív mozgalomnak ma erőt kell mutatnia, mert a jövő a miénk”

Az európaiak Lisszabontól egészen a keleti végekig kezdik megérteni, hogy a liberalizmus, a globalizmus és a szocializmus nem válik a társadalom javára, hanem szegénységet, nyomorúságot és a bevándorlás brutális növekedését vonják maguk után – mondta André Ventura, a portugál Chega! párt elnöke videóüzenetében, amit a CPAC Hungaryre küldött.

2024. 04. 26. 16:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Európa és Amerika egyaránt változóban van, ez pedig azt jelenti, hogy együtt megváltoztathatjuk a világot és a globális demokráciát. 

Az európaiak Lisszabontól egészen a keleti végekig kezdik megérteni, hogy a liberalizmus, a globalizmus és a szocializmus nem válik a társadalom javára, hanem szegénységet, nyomorúságot és a bevándorlás brutális növekedését vonják maguk után” 

– mondta André Ventura, a portugál Chega! párt elnöke videóüzenetében, amit a CPAC Hungaryre küldött. Megjegyezte, Amerika és az amerikaiak végre kezdik felismerni, hogy Joe Biden egy szélhámos, és kiemelte:

A globális egyensúlyt Európában és Amerikában egyaránt a jobboldali kormányzás mentheti meg. Ez a globális konzervatív mozgalom ma egységes, amely nem fordulhat vissza, folyamatosságot kell képviselnie, erőt kell mutatnia és nagy ambíciókat kell táplálnia, mert a jövő a miénk.

Borítókép: André Ventura, a portugál Chega! párt elnöke (Forrás: Facebook/André Ventura)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.