Bejelentették, mikor folytatódik a Star Wars sikersorozata + videó

A Disney-hez tartozó Lucasfilm pénteken, a londoni Star Wars Celebration rajongói találkozón ismertette, hogy haladnak az Andor című sorozat második évadának munkálatai.

Magyar Nemzet
Forrás: Variety2023. 04. 07. 15:08
75th Annual Writers Guild Awards' "And The Nominees Are..." Panel Discussion
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 21: Tony Gilroy speaks onstage during the 75th Annual Writers Guild Awards' "And The Nominees Are..." panel discussion at SVA Theatre on February 21, 2023 in New York City. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP (Photo by Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Andor tizenkét epizódból álló első évadát a Zsivány Egyes társírója, Tony Gilroy jegyezte. A széria szeptemberben debütált nagy sikerrel a Disney+ streamingplatformon. A cselekmény öt évvel a Zsivány Egyes és az Új remény eseményei előtt játszódik, amikor a Diego Luna által megformált bűnöző, Cassian Andor csatlakozik a Galaktikus Birodalom elleni harchoz.

Tony Gilroy most arról beszélt, hogy a csapata rohamtempóban dolgozik a második évadon.

A forgatás novemberben kezdődött, és várhatóan augusztusig tart. 

A vezető producer azzal számol, hogy a sorozat 2024 augusztusában jelenhet meg a Disney+ kínálatában – írja a Variety.

 

A londoni rendezvényen ismertették a Star Wars-franchise egy másik készülő sorozatát, az eredeti trilógia előtt száz évvel, a jedik fénykorában játszódó The Acolyte-ot is. A Sith nagyurak katonáira utaló címet viselő széria valamikor jövőre mutatkozhat be, és már készül két másik élő szereplős Star Wars-sorozat is, az Ahsoka és a Skeleton Crew.

Borítókép: Tony Gilroy (Fotó: AFP/Getty Images/Dia Dipasupil)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.