A Diósgyőr ostoba kapusának nem bocsátottak meg az MTK-drukkerek + videó

Döbbenetes jelenet volt: az MTK–Diósgyőr mérkőzés második félidejének kezdése előtt egy MTK-szurkoló kisfiú, a születésnapos Varga Énok végezte el a kezdőrúgást, megpróbált gólt lőni a diósgyőri kapuba, de Senkó Zsombor, a miskolci csapat kapusa megakadályozta ebben a fiatal szurkolót.

2023. 03. 14. 10:39
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB II aranyrangadóján az MTK gólzáporos mérkőzésen 4-2-re legyőzte a DVTK-t, és ezzel átvette a vezetést a tabellán. Láthattak volna még egy gólt a nézők az Új Hidegkuti Stadionban, de Senkó Zsombor gondoskodott arról, hogy ez ne történhessen meg. A DVTK Juventustól igazolt kapusa volt az, aki szándékosan elrontotta a második félidő kezdőrúgását elvégző kisfiú, Varga Énok születésnapját. A kis srácot arra biztatta Stieber Zoltán, az MTK csapatkapitánya, hogy a kezdőrúgás helyett nyugodtan vezesse a labdát az ellenfél kapujára. 

Varga Énok kapura lő        Fotó: Mirkó István

A közönségnek tetszett a mutatvány, a kisfiú szépen vezette a labdát a Diósgyőr kapuja felé, és a szíve szerint be is lőtte volna azt a kapuba. De volt egy valaki, aki ebben megakadályozta: Senkó Zsombor kivédte a születésnapos lövését. 

Amit Senkó ezek után kapott a felhevült hazai szurkolóktól, azt nem teszi ki az ablakba. Senkó valamennyi labdaérintését élénk füttykoncert fogadta a stadionban, az MTK-szurkolók percekig tüntettek a szívtelen kapus ellen, bekiabálásokkal próbálták a kapus tudtára adni, hogy ostoba viselkedésével elrontotta Varga Énok születésnapját. 

A mérkőzés után rendezett hivatalos sajtótájékoztatón Kuznyecov Szergej, a DVTK mestere is reagált a nem mindennapi esetre. A vesztes csapat edzője megjegyezte, hogy ha legközelebb ilyen helyzet adódik, akkor a kisfiú az MTK-nak rúgjon gólt. 

Talán a nagy tét rányomta a bélyegét a vendégek viselkedésére…

Borítókép: Senkó Zsombor és a születésnapos kisfiú (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.