Szoboszlai új otthona, Liverpool több mint futballváros

A Liverpool a világ egyik legnépszerűbb futballcsapata, amelynek immár a magyar válogatott csapatkapitánya is tagja. Bizonyosan akadnak majd olyanok az előttünk álló idényben, akik útra kelnek Magyarországról, hogy a helyszínen szorítsanak Szoboszlai Dominiknek és új csapatának. Nekik érdemes tudniuk, hogy Liverpool több mint futballváros.

Magyar Nemzet
2023. 07. 05. 13:04
null
FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-MAN UTD Fotó: AFP/PAUL ELLIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool FC a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb klubja, s ennél fogva talán a Liverpool névről többeknek jut eszébe a futballcsapat, mint maga a város. Különösen igaz ez most Magyarországon, ahol a Vörösök alighanem sok új szurkolót szereztek maguknak azzal, hogy leigazolták Lipcséből Szoboszlai Dominiket.

A Liverpool azóta külön akcióval kedveskedett a magyar rajongóknak, bizonyosan akadnak majd közülük néhányan az előttünk álló idényben, akik útra kelnek, hogy a helyszínen, a legendás Anfielden is szurkoljanak Szoboszlainak.

Nekik érdemes észben tartaniuk, hogy Liverpool több mint futballváros. Ha már megtették az utazást, az Anfield mellett érdemes ellátogatniuk például a Beatles zenekar által híressé tett Cavern Clubba is.

A Travelo.hu további érdekességeket is összeszedett a városról, amely otthont ad a világ legrégebbi légkondicionált épületének és első kereskedelmi dokkjának, valamint a földkerekség egyetlen rabszolgaság-múzeumának is.

Borítókép: Liverpool nemcsak a Vörösök fanatikus szurkolóinak otthona (Fotó: AFP/Paul Ellis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.