Sallai Rolandot kinézte magának egy BL-győztes klub

Az olasz sport.quotidiano.net információi szerint Sallai Rolandért újabb komoly érdeklődő jelentkezett. A magyar válogatott szélsőjét az 1993-ban Bajnokok Ligáját nyert francia Olimpique Marseille (is) szeretné leigazolni.

Magyar Nemzet
2023. 08. 07. 16:05
union berlin-freiburg
FBL-GER-BUNDESLIGA-UNION BERLIN-FREIBURG Freiburg's Hungarian midfielder Roland Sallai (L) and Union Berlin's French forward defender Jerome Roussillon vie for the ball during the German first division Bundesliga football match between Union Berlin and SC Freiburg in Berlin on May 13, 2023. (Photo by Tobias SCHWARZ / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO Fotó: Europress/AFP/Tobias Schwarz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz sport.quotidiano.net online lap információi szerint a Bologna és a Fenerbahce mellett a francia, az 1993-ban Bajnokok Ligája-győztes Olympique Marseille csapatánál is felmerült szerződtetése. A portál szerint a francia (és a török) megkeresés mellett az szólhat, hogy a Bolognával szemben mindkét egyesület európai kupaszereplést biztosítana Sallai számára, akiért 15 millió helyett állítólag már csak 12 millió eurót kérne a Bundesligában szereplő Freiburg.

Az olaszok azt írják, hogy a francia és a török érdeklődők nem vették el a Bologna kedvét, korábbi klubja továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze a 26 éves magyar támadót.

Borítókép: Továbbra sem tudni, hol folytatja a pályafutását Sallai Roland (Fotó: AFP) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.