Az FTC edzőközpontjában feltűnt a Barcelona BL-győztes labdarúgója

A Ferencváros honlapja arról számolt be, hogy a klub népligeti edzőközpontjában Hajnal Tamás sportigazgató különleges vendéget fogadott: a Barcelonával BL-győztes, spanyol, holland, olasz és francia bajnok, brazil válogatott Maxwell, jó barátja látogatta meg.

2024. 01. 19. 14:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban feltűnt a Barcelonával Bajnokok Ligáját (2010/11), két spanyol bajnokságot (2009/10, 2010/11), három Spanyol Szuperkupát (2009/10, 2010/11, 2011/12), egy Spanyol Kupát (2011/12), valamint két Európai Szuperkupát (2009/10, 2010/11) nyert, tízszeres brazil válogatott Maxwell. Aki a katalán együttes mellett megfordult a holland Ajaxban, az olasz Interben, valamint a francia PSG-ben is, és mindegyik csapattal nyert bajnokságot. 2004-ben Hollandiában, az Ajax játékosaként őt választották az év játékosának.

A 42 éves Maxwell, aki 2017-ben a PSG-től vonult vissza, a FradiMédiának elmondta, nem ez az első alkalom, hogy Budapesten jár, és azt is elárulta, honnan ismeri Hajnal Tamást.

– Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és láthatom egy kedves barátomat. Az UEFA-nál találkoztunk, együtt végeztünk el egy kurzust, azóta is tartjuk a kapcsolatot Hajnal Tamással – kezdte Maxwell. – Budapesten már többször is voltam az UEFA-nál végzett munkám miatt, voltam már válogatott meccsen is, de ez az első alkalom, hogy ebben az edzőközpontban vagyok. Nagyszerű ez a létesítmény, de efelől nem is voltak kétségeim, a klub nagyszerű munkát végez, ezt mutatják a nemzetközi porondon elért eredmények is. Közel állok Dejan Sztankovicshoz, örülök, hogy itt dolgozhat, és ezt a csapatot irányíthatja. A Fradi egy nagyszerű klub, nagyon sikeres Európában, remek eredményeket érnek el. Bízom benne, tudják folytatni ezt az eredményességet, és a jövőben még erősebbek tudnak lenni, hogy a legmagasabb szinten harcolhassanak.

Borítókép: Maxwell és Hajnal Tamás régi barátok (Forrás: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.