Ajándékcsomagokkal lepte meg Tiborcz István a tarnabodi gyerekeket

Mind a186 kicsi kapott ajándékcsomagot, amely ruhaneműt, illatszert, játékot és édességet is tartalmazott.

Magyar Nemzet
2022. 12. 19. 17:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tarnabod egy mindössze hétszáz lelkes kistelepülés, a lakói nagy része nehéz körülmények között éli az életét. A település egyik kiemelt intézménye a helyi óvoda és iskola, amelynek tevékenysége sokszor messze túlmutat egy oktatási intézmény feladatkörén – hívja fel a figyelmet a Heol.hu.

Mint írják, a tarnabodi Máltai Óvoda és Általános Iskolában az ünnepek közeledtével a gyermekek éppen a szokásos karácsonyi műsorukat próbálták, amikor számukra ismeretlen, váratlan vendég érkezett.

– A Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik volt dolgozója felvette a kapcsolatot Tiborcz Istvánnal, aki a tevékenységünk és misszióink megismerése után ellátogatott hozzánk Tarnabodra, és minden egyes gyermeknek ajándékcsomagokat hozott – mondta el a Heolnak Nyirfalvi Melinda, az oktatási intézmény vezetője, és hozzátette az iskolában tanuló gyermekek családjai pénzadományban is részesültek.

Mint kiderült, minden gyermek, azaz 186 kicsi kapott ajándékcsomagot, amely ruhaneműt, illatszert, játékot és édességet is tartalmazott.
– Mindenki nagyon örült, az ünnep közeledtével nagy segítség ez a családoknak és a gyerekeknek egyaránt – fogalmazott az igazgatónő, aki kollégáival szintén támogat rászoruló embereket a településen évről évre.

Borítókép: Tiborcz István átadja a gyermekeknek az ajándékcsomagokat (Forrás: Facebook/Máltai Óvoda és Általános Iskola, Tarnabod)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.