TEK-esek csaptak le a férfira, akinek még az ágyában is fegyver volt + videó

Egy székesfehérvári férfitól lefoglalt fegyverekkel, lőszerekkel és robbanóanyagokkal egy kisebb hadsereget is fel lehetett volna vértezni.

2024. 02. 05. 18:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TEK segítségével fogták el a Somogy vármegyei rendőrök egy soponyai tanyán azt a férfit, aki engedély nélkül tartott fegyvereket, robbanóanyagokat és lőszereket – írja a Police.hu.

Összesen 69 lőfegyvert (pisztolyokat, puskákat, géppisztolyokat, gépkarabélyokat), 28 lőfegyverfődarabot (pisztolycsövek, tokok, szánok, hangtompítók), 39 gránátot és több kilogramm robbanóanyagot (TNT, paxit, termit, lőpor), valamint 7391 lőszert találtak és foglaltak le a rendőrök a 49 éves férfinál.

A nyomozók 2024. január 31-én három helyszínen, Soponyán, Szőlősgyörökön és Székesfehérváron tartottak kutatást. 

A vármegyei nyomozók K. Miklóst lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozás során beszerzett adatok szerint 

a fegyverek és a lőszerek tartásához hatósági engedéllyel nem rendelkezett,

az ügyben a további eljárást a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonása mellett folytatja.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.