Tűzharcba keveredett a TEK Somogyban

Még rendőrségi drónokat is láttak a környéken.

Forrás: Somogy vármegyei hírportál, MTI2024. 02. 14. 15:22
Budapest, 2019. szeptember 27.
A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nõ megtámadott egy 38 éves nõt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérülést szenvedett. A verekedés közben egy lövés is eldördült.
MTI/Mihádák Zoltán
illusztráció Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövöldözés történt, egy ember robbantással fenyegetőzött szerdán a Somogy vármegyei Iharosberényben – adta hírül a Somogy vármegyei hírportál (Sonline). Részletes információkat nem lehet tudni, csupán annyit, hogy a férfi, akit intézkedés alá akartak vonni, szembeszállt a rendőri különítménnyel. 

A hírportál a helyiektől úgy értesült, hogy a férfi korábban már drogügybe keveredett, és most újra kiszálltak hozzá, de ezúttal nem ment zökkenőmentesen az intézkedés. Az MTI információi szerint 

tűzpárbaj alakult ki, a férfi pedig robbantással fenyegetőzött.

A Sonline értesülése szerint mentő is érkezett a házhoz, a férfi édesanyját szállították el, de nem tudni hogy rosszul lett-e, azt sem tudni, hogy az elkövető kicsúszott-e a rendőrök markából, 

mert rendőrségi drónokat láttak a környéken, és azt feltételezték, hogy azokkal keresik.

Attól tartottak a lakosok, ha beveszi magát a helyi erdőbe, elveszítik a nyomát. Kovács Katalin főügyészségi katonai ügyésztől a hírportál megtudta, hogy az ügyben a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség indított eljárást, a részleteket pénteken ismertetik.

Somogyi igazságügyi forrásokból azt írták, hogy nem történt haláleset, csupán egy „problémás intézkedés”, mert a férfi szembefordult az egyenruhásokkal. A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.