Varga Judit mellé álltak korábbi kollégái

Orbán Balázs, Deutsch Tamás és Németh Szilárd is közös fotót posztolt a volt igazságügyi miniszterrel.

2024. 03. 27. 6:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sok erőt, Judit!” – fogalmazott röviden Orbán Balázs a közösségi oldalán, miután egy közös fotót osztott meg Varga Judittal. De nem csak a miniszterelnök politikai igazgatója biztosította a volt igazságügyi minisztert támogatásáról, Deutsch Tamás és Németh Szilárd is jelezte a saját oldalán, hogy mellette állnak.

Deutsch Tamás és Varga Judit közös fotót készítenek. Forrás: Facebook

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, kedden osztotta meg Varga Judit a házasságának tragédiáját, és vallott őszintén arról, milyen is volt az élete Magyar Péter mellett. Az egykori igazságügyi miniszter hosszan mesélt arról: nem egyszeri alkalom volt, amikor volt férje erőszakhoz folyamodott. „Megtette. Régóta zsarol ezzel: Ha el merek válni, ha őt ki merik rúgni, ha meg merek szólalni… Ha mást merek csinálni, mint amit ő akar, akkor megbánom!” – írta Varga Judit volt igazságügyi miniszter, Magyar Péter jogász egykori felesége a Facebook-oldalán.

Az ügyet a minisztériumi munkatársai sem hagyták szó nélkül, Varga Judit volt kabinetfőnöke, Farkas Vajk úgy fogalmazott: „Gyakorlatilag a mindennapjaink része volt, hogy azzal szembesültünk, Magyar Péter hogyan próbálja megalázni, az önbecsülésében tönkretenni a feleségét. Mindig érezhető volt rajta egyfajta kisebbrendűségi érzés, sosem tudta feldolgozni, hogy nem belőle lett miniszter.”

A Mandinernek egy forrás pedig arról beszélt, Magyar többször is éles szóváltásba került a minisztérium dolgozóival, folyamatos elvárása volt, hogy a különböző protokolleseményeken ott lehessen, lehetőleg az első sorban, hogy jól látszódjon a képeken.

De nem ez volt az egyetlen gond vele, a friss politikus sokszor illette vállalhatatlan jelzőkkel a munkatársakat, valamint becsmérelte a minisztert, amiért nem tudták elintézni neki esetenként, hogy a sporteseményeken a miniszterelnökkel egy páholyban ülhessen.  

 

Borítókép: Varga Judit és Orbán Balázs (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.