Mutatjuk a bizonyítékot: bukott baloldali politikus támogatja Magyar Pétert

A volt kormányfőjelölt szerint az teszi alkalmassá Magyar Pétert, hogy hirtelen vált ismertté.

Forrás: Origo2024. 04. 04. 13:56
null
Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A feleségverő Magyar Péter mellett kampányolt és gyűjtött tagokat Márki-Zay Péter – olvasható egy levélben, melyet az Origó szerzett meg. Márki-Zay pártja egy múlt keddi körlevélben azt írta, a Mindenki Magyarországa közössége egyetért a tüntetés céljával, „ezért arra kérjük és buzdítjuk a közösségünk tagjait és szimpatizánsait, hogy legyenek ott a kedd esti tüntetésen”.

A levél egyértelműen bizonyítja, hogy Márki-Zay Péter Magyar Péterre tette meg a tétet

Mint emlékeztettek, a múlt keddi tüntetésen a rendőröknek kellett kimenekíteniük a Hír TV stábját a feleségét verő és zsaroló Magyar Péter támogatói elől. A tudósítás közben Futó Boglárkát körbezárták a tüntetők, fújoltak, provokálták, és minősíthetetlenül viselkedtek vele. Néhány tüntető a középső ujját mutatta a kamerának. 

Az agresszív Magyar Péter hasonló módszerrel és ígéretekkel szeretné megszerezni a hatalmat, ahogyan 2022-ben és azelőtt Márki-Zay Péter, valamint más baloldali politikusok próbálták, a különbség annyi, hogy Varga Judit volt férje még agresszívabb elődeinél 

– értékelt a lap.

Minden támogatásomat felajánlom! – üzente Márki-Zay Péter egy korábbi Facebook-bejegyzésében. A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje szerint Magyar Péter hirtelen jött ismertsége alkalmassá teszi arra, hogy ő legyen a baloldal jelöltje. Márki-Zay nem titkolta az exférjről: gyakran épp azokat a gondolatokat fogalmazza meg, ugyanazokat a kifejezéseket használja, amelyeket régebben ő is használt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.