Elfogták Európa egyik legkeresettebb bűnözőjét

Kolumbiában fogták el a rendőrök a hírhedt szlovákiai kábítószer-kereskedőt vasárnap. A 28 éves férfit négy európai országban körözték, így ő volt az egyik legkeresettebb bűnöző Európában.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Ujszo.com2023. 03. 15. 13:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsítottat, Michal P. szlovák állampolgárt az Interpol elfogatóparancsa alapján vették őrizetbe Cartagena Manga kerületében, egy lakóházban – írta az Újszó.com a kolumbiai rendőrség tájékoztatására hivatkozva. 

Hozzátették, hogy az El Tiempo című napilap azt írta:

 a férfi egy Pozsony, Zsolna és Csehország területén működő kartell tagja volt. Ő felelt bizonyos tiltott anyagok, például a metamfetamin behozataláért és terjesztéséért.

A kolumbiai hatóságok Szlovákia kiadatási kérvényére várnak. Addig is vizsgálják, hogy Kolumbiában kapcsolatban állt-e helyi drogbandákkal.

A férfi letartóztatása összefügghet a Parkettásként (Parketár) emlegetett drogügyben folytatott nyomozással – idézte a Joj televízió értesülését a lap.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.