Izraeli áldozatok plakátjait tépik le Londonban az arab migránsok + videó

Egészen elképesztő felvételek terjednek az Egyesült Királyság fővárosából.

2023. 10. 13. 18:55
null
London, 2023. október 9. A palesztinok mellett tüntetõ emberek Izrael londoni nagykövetsége elõtt 2023. október 9-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, több mint 800 izraeli életét vesztette, a Hamász elleni izraeli válaszcsapások halálos áldozatainak száma a Gázai övezetben 500, a sebesülteké meghaladja a háromezret. Az izraeli hadsereg ellencsapásokat hajtott végre a libanoni határnál is. MTI/AP/PA/Jordan Pettitt Fotó: Jordan Pettitt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az X-re került fel, hogy izraeliek teleragasztották London utcáit a Hamász palesztin terrorszervezet által elraboltak fotóival. Plakátjaikon néhány mondat szerepel a feltételezések szerint túszként tartott emberekről, és röviden történetüket is ismertették. A kampány azonban meglehetősen erős visszajelzéseket váltott ki. Egy másik videófelvételen ugyanis már az látható, hogy két fejkendőt viselő nő járja az utcákat, és sorra tépik le a plakátokat.

Ezt Palesztináért!

 − mondják, miközben letépik és összegyűrik a lapokat. 

Borítókép: A palesztinok mellett tüntető emberek Izrael londoni nagykövetsége előtt 2023. október 9-én (Fotó: MTI/AP/PA/Jordan Pettitt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.