Szívszorító videóban számolt be a Hamász mészárlásáról a gyermekét elvesztő anya

Az édesanya könnyektől küszködve számolt be arról, miként rabolták el őt és gyermekeit a terroristák.

2023. 10. 11. 22:04
null
Szderót, 2023. október 7. Izraeli katona palesztin fegyvereseknek áldozatul esett izraeli civilek letakart holttesténél Szderót városban 2023. október 7-én. A Hamász palesztin iszlamista szervezet rakétaáradatot zúdított Izrael déli és középsõ részére a Gázai övezetbõl, és több tucat fegyverese hatolt be izraeli településekre. Legkevesebb hetven izraeli civilt gyilkoltak meg és több tucat embert túszul ejtettek, mintegy 900 sebesültet kórházban látnak el. Izrael teljes mozgósítást rendelt el. MTI/AP/Cafrir Abajov Fotó: Cafrir Abajov
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az izraeli nő beszámolója szerint a Hamász terroristái betörtek az otthonukba, miközben a társaik éppen lemészárolták a szomszédaikat és porig rombolták a településüket. 

A nőt és gyermekeit a nagyszobába rángatták, majd pedig kikényszerítették az otthonukból, és a kibuc házai között lavírozva elrabolták őket. 

Folyamatos lövöldözést hallottunk, miközben égő autók és házak mellett mentünk el. Az utcán patakokban folyt a vér.

– jelentette ki a hölgy, hozzátéve, hogy a település határában található kerítéshez rángatták őket, amelyen hatalmas lyukak tátongtak. Ezen keresztül pedig a terroristák átvitték őket Gázába. 

Borítókép: Izraeli katona palesztin fegyvereseknek áldozatául esett izraeli civilek letakart holttesténél Szderót városban (Fotó: MTI/AP/Cafrir Abajov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.