Fillérekbe került a benzin, gyorsan le is rohanták a kutat

Fél nap boldogság Belgiumban.

Forrás: Nieuwsblad2023. 12. 01. 16:38
Male,Hand,Close-up,Refueling,A,Black,Car.,Higher,Oil,Prices, benzin, tankolás, benzinkút
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem is sejtették, milyen kellemes napra ébredtek a belgák a Blankenberge nevű településen pár napja, ugyanis meghibásodás miatt rettenetesen olcsón adta az üzemanyagot az egyik automata – adta hírül a Nieuwsblad

A rendszerhiba miatt a fizetendő összegnek alig tíz százalékát kellett kifizetniük az autósoknak a tankolásért, ami azt jelenti, hogy egy 

ötvenliteres tankolásért mindössze öt liter benzin árát kellett kifizetni. 

A dolognak elég gyorsan híre ment, az autósok pedig benzineskannák tömegeivel lepték el a helyet, ugyanis az első két töltőoszlopnál nagyjából 0,15-0,18 euróba került egy liter üzemanyag. 

Hogy az örömünnep egészen pontosan meddig tartott, nem lehet tudni, csak annyit, hogy az autósok este hat óra környékén jelezték a közösségi oldalakon az akciót, az állomást pedig nagyjából este tizenegy óra körül állították le központilag.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.