Egy ember meghalt, sokan megsebesültek, amikor egy férfi kamionnal hajtott egy hivatalba Texasban

Egy férfi lopott kamionnal, bosszúból belehajtott az állami közbiztonsági hivatal épületébe.

Forrás: MTI2024. 04. 13. 6:18
Egy ember meghalt, sokan megsebesültek, amikor egy férfi kamionnal hajtott egy hivatalba Texasban
Egy ember meghalt, sokan megsebesültek, amikor egy férfi kamionnal hajtott egy hivatalba Texasban Forrás: Közösségi média
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 42 éves Clenard Parker – egy hivatásos sofőr – Brenham városában egy nappal azt követően követte el a támadást, hogy a hivatalban elutasították teherautó-vezetői jogosítványának kiadását. A férfi helyi idő szerint péntek délelőtt ellopott egy szállítmánnyal megrakott, nagy méretű, 18 kerekű félpótkocsis kamiont, és nekivezette az épületnek. A helyszíni felvételek azt mutatták, hogy az épület komolyan megsérült, valamint a kamion vezetőfülkéje is roncsolódott.

A támadás halálos áldozata a kórházban hunyt el, rajta kívül 13 sérültről számoltak be a helyi hatóságok.

A település polgármestere, Atwood Kenjura sajtótájékoztatóján értelmetlen tragédiának nevezte a történteket. Hozzátette, hogy a férfi megpróbált kitolatni az épületből, és másodszor is nekihajtani, ami a vizsgálat szerint a ház teljes összeomlásához vezetett volna.
A bosszú vezérelte elkövető sértetlenül szállt ki a kamionból, megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták és letartóztatták. Clenard Parker ellen az ügyészség több rendbeli bűncselekmény miatt tervez vádat emelni.

Borítókép: Egy ember meghalt, sokan megsebesültek, amikor egy férfi kamionnal hajtott egy hivatalba Texasban (Forrás: Közösségi média)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.