Megszólalt a család Madonna állapotáról: „Azt hittük, elveszítjük őt” + videó

Madonna családját sokkolta az énekesnő rosszullétének híre, napokat töltöttek bizonytalanságban: nem tudták, életben maradt-e a 64 éves világsztár.

Magyar Nemzet
2023. 06. 29. 15:34
MADONNA
Madonna Fotó: Evan Agostini Forrás: MTI/AP/Invision
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint megírtuk, június 24-én kórházba kellett szállítani Madonnát, akit intenzív osztályon kezeltek, miután öntudatlan állapotban találtak rá a szerettei. A 64 éves énekesnő rosszullétét menedzsere, Guy Oseary beszámolója szerint egy rejtélyes bakteriális fertőzés okozta. A világsztár állapotáról most megszólalt a családja is, egy hozzátartozó a Daily Mail brit bulvárlapnak azt mondta: napokat töltöttek bizonytalanságban, hiszen nem tudták, vajon túléli-e Madonna a rejtélyes rosszullétet. Szerinte az összeomlás egyfajta ébresztő volt Madonna számára, „aki azt hiszi, hogy legyőzhetetlen, és rendkívül keményen hajtotta magát, hogy felkészüljön a turnéra”. 

Madonna
Madonna Fotó: Angela Weiss/AFP

 

Madonna családja már a legrosszabbra készült

Mint mondta, az elmúlt napokban a család már a legrosszabbra készült, ezért is tartották titokban az információt szombat óta. 

Mindenki azt hitte, elveszítjük őt, ez tűnt reális forgatókönyvnek.

Madonna hat gyermek édesanyja, lánya, a 26 éves Lourdes mindvégig mellette volt a kórházi kezelés alatt – fűzte hozzá a The New York Post.

Az énekesnő turnéját el kellett halasztani, ám menedzsere szerint állapota javul, de folyamatos orvosi kezelés alatt áll. 

Várhatóan teljesen felépül majd

– tette hozzá Oseary. 

Bár azt nem tudni, Madonna esetében pontosan milyen betegségről lehet szó, a BBC felhívja a figyelmet arra, hogy a fertőzésből végső esetben szepszis vagy vérmérgezés is kialakulhat, amely súlyos, életveszélyes állapot, és megfelelő kezelés nélkül a szövetek károsodásához, sőt akár halálhoz is vezethet. 

 

Sorra üzennek a sztárok Madonnának

Madonnának sorra üzennek a sztárok világszerte, reménykedve a mielőbbi felépülésében. Rosie O’Donnell amerikai színésznő egy Madonnával közös régi fotót osztott meg Instagramon, sőt 

azt írta, hogy Madonna „jól érzi magát”.

The Weeknd, azaz Abel Tesfaye Instagram-sztorijában „imákat küldök” felirattal üzent, és egy fekete-fehér fotót is posztolt a sztárról. Rita Wilson és Michelle Visage is biztosították jókívánságaikról Madonnát, a RuPaul’s Drag Race zsűritagja, Visage pedig azt mondta Osearynak, hogy „vigyázzon a királynőnkre”.

Madonna Celebration Tour koncertsorozata októberben ért volna Európába, ám azokat az előadásokat is lemondták.

Borítókép: Madonna (Fotó: MTI/AP/Invision/Evan Agostini)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.