A kék hajú lány visszatér Budapestre

Charlotte Sands idén kétszer is ellátogatott Magyarországra. Jövőre ismét eljön az énekesnő, hogy elkápráztassa rajongóit.

Forrás: Live Nation2023. 12. 27. 10:00
Charlotte Sands
Charlotte Sands Forrás: Live Nation Central and Eastern Europe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Charlotte Sands gyerekkora óta ír dalokat. A hamarosan érkező, Can we start over? című debütáló albuma az elmúlt évek egyéni tapasztalatából táplálkozik, személyes és karrierbeli fejlődését szimbolizálja, amelyben az introspektív dalszövegek és a dinamikus, élő energia keveredik. Az énekesnő elmondása szerint az album tükrözi Sands tapasztalatait. A januárban érkező lemezről így mesélt: 

Remélem, hogy ez az album erőt, magabiztosságot közvetít. Olyan, mintha tükröt tartanék magam elé, pontosan azt tükrözi, ahogyan most életem ezen szakaszában érzem magam. Biztosabbnak érzem magam abban, aki emberként és művészként vagyok, mint valaha.

A zenész idén kétszer is fellépett Magyarországon, jövő június 4-én ismét Budapesten lép fel a Turbinában.

 

Borítókép: Charlotte Sands 2024-ben visszatér Magyarországra  (Fotó: Live Nation Central and Eastern Europe)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.