Csillagot kapott Macaulay Culkin a hollywoodi Hírességek sétányán

Csillagot kapott Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja a hollywoodi Hírességek sétányán.

Forrás: MTI2023. 12. 02. 9:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 43 éves színész pénteken avathatta fel a csillagot a híres Los Angeles-i sétányon. A szám szerint 2765. csillag elhelyezésén Catherine O’Hara és Natasha Lyonne színésznők mondtak beszédet. O’Hara játszotta az 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők! vígjátékban a karácsonyi utazás alkalmával véletlenül egyedül otthonhagyott Kevin (Macaulay Culkin) anyját. 

Catherine O’Hara és Macaulay Culkin (Forrás: Shutterstock) 

A film, amelyben a főhős Kevin ötletes módon bánik el betörőkkel, hatalmas sikernek bizonyult és gyermeksztárrá tette Culkint. A folytatás, a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban 1992-ben jött ki szintén Chris Columbus rendezésében.

Culkin a ceremónián élettársa, Brenda Song színésznő és két gyermekük – Dakota és Carson – társaságában vett részt. Jelen volt Paris Jackson is, Michael Jackson (1958–2009) néhai popsztár lánya is, akinek Culkin a keresztapja.

Borítókép: (Forrás: Jordan Strauss/Invision/AP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.