Top 10 Netflix-film: mit nézzünk márciusban?

A nézettségi adatok alapján ez az a tíz film, amelyet nem érdemes kihagyni a Netflixen.

2024. 03. 16. 19:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

10. helyezett: Nyolcas kód

A streamingszolgáltató által március 10-én közzétett hazai lista alapján a 2019-ben bemutatott Nyolcas kód című film a Netflix-nézők egyik kedvence. A történet egy olyan városban játszódik, ahol a társadalom kiközösíti a szupererővel bíró embereket. A főhős egy rendkívüli képességekkel rendelkező férfi, aki még az alvilági ügyletektől sem zárkózik el, amikor arról van szó, hogy beteg édesanyján segítsen.

9. helyezett: Mea culpa

A 2024-es thiller egy ügyvédnőről szól, akiknek választania kell a családja, a munkája és a saját vágyai között, amikor elvállalja egy gyilkossággal vádolt művész védelmét. Hazánkban jelenleg ez az alkotás áll a top 10 Netflix-film lista 9. helyén, ami valószínűleg a két főszereplő, Kelly Rowland és Trevante Rhodes személyének is köszönhető.

8. helyezett: Miután

A romantikus filmek népszerűek a Netflix kínálatában. 

A Miután egy 2019-es alkotás, melynek főszereplője egy lelkiismeretes elsőéves főiskolás, Tessa Young. Tesse céltudatos, tudja, mit szeretne az életétől. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor megismerkedik Hardin Scott-tal, a kétes múltú rosszfiúval.  

 

7. helyezett: Miután elbuktunk

A Miután című film sikerét mi sem példázza jobban, mint hogy 2021-ben elkészült a folytatása. A produkcióban a Tessa és Hardin közötti szoros kötelék kerül veszélybe a titkok és a megszegett ígéretek miatt.

 

6. helyezett: Nyolcas kód – 2. rész

A Nyolcas kód című sci-fi szintén közönségkedvenc lett, második része pedig idén jött ki a legnépszerűbb streamingplatformon. Izgalmas, lendületes történet, bűnök, árulók és segítők – kell ennél több egy izgalmas sci-fi filmhez? 

 

5. helyezett: Az űrhajós

Az Adam Sandler főszereplésével készült sci-fi előkelő helyen szerepel a hazai top 10-es listán. A történet szerint egy magányos asztronauta hat hónapja tartó szólóküldetésén szembesül a házasságát feszítő repedésekkel, egy űrhajóján felfedezett titokzatos lény segítségével.

 

4. helyezett: Miután boldogok lettünk

Úgy látszik, a magyar nézők odáig vannak Tessa és Hardin románcáért, ugyanis a harmadik Miután-film is szerepel a listán. Bár időben előre haladtunk, a probléma (titok) ugyanaz. Vajon elég erős a kapcsolatuk ahhoz, hogy ezúttal is túlélje a problémákat? 

 

3. helyezett: Minyonok – Gru színre lép

A Minyon-univerzum egyik része, a Gru élettörténetére fókuszáló Gru színre lép című produkció foglalja el a top 10-es lista harmadik helyét. A Minyonok humora, képi világa nemcsak a gyerekeknek, hanem felnőtteknek is kiváló kikapcsolódást nyújt 

 

2. helyezett: Elégtétel

A Liam Neeson főszereplésével készült akciómozik is igazi közönségkedvencek hazánkban. Nem meglepő tehát, hogy a 2021-es Elégtétel is előkelő helyet foglal el a top 10-ben. Zsarolás, életveszély, a család védelme, minden adott egy pörgős  filmhez. 

 

1. helyezett: A hercegnő és a sárkány

Világszerte nagy nézettségnek örvend A hercegnő és a sárkány című fantasyfilm, amelyben a fiatal lányt felajánlják áldozatul egy tűzokádó sárkánynak. 

A főszerepet a Stranger Things című sorozatból is jól ismert Millie Bobby Brown alakítja, így nem lepődnénk meg, ha a produkciót még sokáig megtalálnák a top 10 Netflix-film között. 

 

Borítókép: Jelenetfotó a Miután című filmből (Forrás: IMDB)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.