A Dallas sztárja szívesen dolgozik ácsként

Bobby Ewing megformálója ma is szívesen igent mond bármilyen filmes munkára. A 75 éves Patrick Duffy ugyanakkor eredeti foglalkozását sem hagyta abba teljesen.

Forrás: Mandiner2024. 04. 19. 17:49
Dallas
A Dallas testvérpárja, Bobby és Jockey Ewing, vagyis Patrick Duffy és Larry Hagman 1982-ben. Fotó: CBS/Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A prágai Comic Con sajtóeseményén a Dallas sztárja, Patrick Duffy válaszolt az újságírók kérdéseire. A színész elárulta, eredeti szakmája szerint ács, és még mindig csinál ácsmunkákat a ház körül, ha szükség van rá, hiszen ez elégedettséggel tölti el. 

Patrick Duffy
Patrick Duffy. Fotó: Stephane Cardinale/Getty Images

Hozzátette: 

Ha esetleg filmes munka jön, én készen állok rá. Ha csörög a telefonom, szívesen mondok igent, és csak utána kérdezem, hogy ki keres. Ha pedig filmes munkát kapok, elvállalom, de nem tördelem a kezem amiatt, hogy mikor kapom a következő szerepem

fogalmazott a színész a Mandiner tudósítása szerint. 

Patrick Duffy a karrierjére visszatekintve azt mondta: 

Hihetetlen nagy szerencsém volt, hogy a show-k, amikben szerepeltem, ilyen hosszú ideig futottak. Ha belegondolsz, 50 éven keresztül mindössze három munkám volt. Ami egy fantasztikus átlag. A Dallas 16 éven át futott, az Egyről a kettőre 7 éven át, az Ember az Atlantiszról 2 évig, a Gazdagok és szépek 5 évig, emiatt ez nagyon következetes volt számomra.

Amiket pedig a legjobban szeretett, a karrierváltások pillanatai voltak, például amikor az Egyesült Királyságban színpadra léphetett 2000-ben. Mint mondta, 1976 óta dolgozik a filmiparban, de 2000-ben találkozott azzal a rendezővel, aki megváltoztatta a hozzáállását a szakmájához. „Ez mindenképpen figyelemre méltó volt számomra akkor, mikor azt gondoltam, hogy már mindent tudok” – jelentette ki. 

Megjegyezte: „Természetesen Bobbyért és Frank Lambertért is hálás leszek, ahogy mindenért, amit a jövőben teszek” – mondta.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.