A Juventus korábbi kapusa megríkatta a magyar kisfiút

A labdarúgó NB II hétfő esti rangadóján az MTK 4-2-re legyőzte a DVTK-t. A találkozó után a vendégek vezetőedzője, Kuznyecov Szergej cseppet sem volt boldog, és ingerülten kelt kapusa, Senkó Zsombor védelmére is, aki kellemetlen meglepetést szerzett egy kisfiúnak.

Magyar Nemzet
2023. 03. 14. 7:42
Senkó Zsombor Juventus
Fotó: Instagram/Senkó Zsombor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Senkó Zsombor télen tért haza Magyarországra. A húszéves kapus az olasz sztárcsapat, a Juventus utánpótlásában pallérozódott az elmúlt négy évben, két Serie A-meccsen is a kispadon ülhetett, mielőtt a DVTK kapusa lett. Az NB II-ben a feljutásért küzdő diósgyőrieknél az első néhány meccsen még nem kapott szerepet, a legutóbbi két bajnokin viszont már ő állt a kapuban.

Senkó Zsombor kisfiú Juventus MTK DVTK
Senkó Zsombor nem akart még egy gólt kapni (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

Ezek közül a második, az MTK elleni rangadó nem sok sikerélményt tartogatott Senkó számára. A fiatal kapus négy gólt kapott, ráadásul az első ezek közül igencsak potyaízű volt.

Senkó az MTK drukkereit is magára haragította, ugyanis a második félidő előtt egy fiatal hazai futballista kapott lehetőséget a kezdőrúgásra. Megvan ennek a hagyománya, egy hónapja a kék-fehérek játékosának, Stieber Zoltánnak az unokaöccse szaladt végig a pályán, és lőtt a Békéscsaba kapujába.

Ezúttal is hasonló lett volna a forgatókönyv, azonban Senkó kétszer is védett, majd visszarúgta a labdát a kezdőkörhöz. A kisfiú sírt, amikor a bátyja levitte a pályáról.

Az MTK 4-2-es győzelme talán megvigasztalta a kisfiút, ellenben egyértelműen frusztrálta a vendégek edzőjét, Szergej Kuznyecovot.

Amikor a szakembert a sajtótájékoztatón Senkó esetéről kérdezték, ingerülten kelt kapusa védelmére.

Ez a futballhoz tartozik? Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek!

Borítókép: Senkó Zsombor nemrég még a Juventus játékosa volt (Fotó: Instagram/Senkó Zsombor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.