Először készült indiai remake magyar filmből

Aafat-E-Ishq címmel készült zenés-táncos bollywoodi, azaz hindi nyelvű indiai remake a Liza, a rókatündér című magyar filmből, amely jelenleg is látható a Nemzeti Filmintézet Filmio nevű videotárában. A 2015-ös sikerfilmet Ujj Mészáros Károly rendezte Balsai Mónika főszereplésével, a remake rendezője pedig Indrajit Nattoji, a főszereplői Neha Sharma és Deepak Dobriyal. A remake már látható a ZEE5 indiai streamingszolgáltató oldalán, és bemutatták az első előzetesét is – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 05. 19:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Balsai Mónika Liza és David Sakurai japán származású dán színész Toni Tani szerepében játszik egy jelenetben a Liza, a rókatündér (Liza the fox fairy) című film forgatásán (Fotó: MTI/Kallos Bea)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.