Egymillió forint ütheti a markát, ha tud valamit erről a rablásról + fotó

A bevételt akarta.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 08. 31. 16:41
Rendőrség, rendőrautó, nyomozás, krimi, bűnügy, bűncselekmény Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bruttó egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy sikerüljön elkapni egy fegyveres rablás elkövetőjét.

Az alábbi képen látható férfit gyanúsítják azzal, hogy március 8-án hét óra után bement Nagykanizsán, a Csengery úton lévő dohányboltba, és egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében a bevétel átadására kényszerítette az ott dolgozó eladót. 

Fotó: police.hu

Az ismeretlen személy végül üres kézzel menekült el az üzletből, mivel az alkalmazott elmondta neki, hogy már megnyomta a pánikgombot. 

A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Az ügyben a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a büntetőeljárásban korábban ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelynek összegét

egymillió forintra módosította.

Ez annak a markát ütheti, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az illető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli – tájékoztat a rendőrségi portál.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.