Így néz ki majd belülről a világ legnagyobb luxusjachtja – képek

Közzétették az első látványterveket arról, miként fognak kinézni azok az apartmanok, amelyeket a világ legnagyobb jachtján lehet megvásárolni – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 12. 11:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 500 millió euróért (183 milliárd forint) Norvégiában készülő Somniót várhatóan 2024-ben adják át, és 222 méteres hosszúságával ez lesz a világ legnagyobb jachtja (a projektről itt írt korábban részletesen az Origó).

Összesen 39 luxusapartmant lehet megvenni rajta – kizárólag meghívásra vagy ajánlásra –, amelyekből a legolcsóbb is 9,5 millió euróba (3,47 milliárd forint) kerül.

A vevők három tervezőiroda közül választhatnak, kire bízzák a belső terek kialakítását: ezek a londoni Winch Design, illetve két svéd cég, a Tillberg Design és a Luttenberger Design – írja a Daily Mail.

Az eredeti cikket és a képeket IDE KATTINTVA érheti el. 

A borítókép illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.