A V4 régió sportélete is terítékre kerül hazánk legnagyobb sportkonferenciáján

A Sport Forum Hungary Magyarország vezető sportkonferenciája, ismét egy izgalmas és inspiráló rendezvényre készül. Az előző év sikerét követően a 2023-as esemény központi témája a nemzetközi együttműködés lesz, amely során a V4 régió sportéletét és sportgazdaságát meghatározó kulcskérdéseket vizsgálják meg a résztvevők.

2023. 10. 06. 17:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei konferencia öt fő téma köré épül fel: fenntarthatóság, mesterséges intelligencia, digitalizáció, integráció és nemzetköziesedés – írja az Origó. Az esemény előadói és a résztvevők ezeknek a trendeknek a sportvilág jelenlegi és jövőbeli hatásait alaposan áttekintik, inspirálva és ösztönözve az újításokat és a pozitív változást a sport világában. A program a köszöntőbeszédekkel veszi kezdetét, majd ezt követően három teremben fognak zajlani párhuzamosan az előadások és beszélgetések.

Fontos kiemelni, hogy a konferencián bemutatkozik a Sport Forum Awards, amit azzal a szándékkal hívtak életre, hogy egy itthon egyedülálló objektív szempontrendszer alapján elismerjék az ország legnagyobb marketingértékkel bíró sportolóit és csapatait.

Emellett célja, hogy hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széles körű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez. Az idei évtől a díjkategóriák értékelési módszertanának kialakításában szakmai partnerként közreműködött a PwC Magyarország, a Neticle és az Observer Médiafigyelő is.

Az alábbi három kategória esetében angol nyelven várják a pályázatokat a szervezők:

  • Best sponsorship & marketing campaign
  • Best Sport Facility
  • Sport media
    A lengyel SportBizzel való együttműködésnek köszönhetően ezen három kategória legjobb pályázatait továbbküldik a tavasszal megrendezésre kerülő SportBiz Awardsra, ahol nemzetközi színtéren is megmérettethetnek.

A Sport Forum Hungary konferenciát október 19-én rendezik a Puskás Arénában, az esemény honlapján további információk találhatók a kategóriákról és azok leírásairól.

Borítókép: Idén a Puskás Arénában rendezik a Sport Forum Hungaryt (Fotó: Micheller Szilvia)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.