Bognár megmondta, miként segítsék a bírók a Fradit a BL csoportkörébe

Újabb nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Ferencváros azzal, hogy a 27. forduló vasárnapi játéknapján 1-0-ra legyőzte a tabellán második Paksot. A vendég tolnaiak vezetőedzője, Bognár György szerint megérdemelten nyert az FTC, a játékvezetőt ugyanakkor kritizálta.

2024. 04. 07. 20:02
Bognár György a Groupama Arénában
Bognár György a Groupama Arénában Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy erőket mozgósított a Ferencváros, hogy a Groupama Arénában legyőzze fő üldözőjét a Paksot, de részben a tolnai kapus, Szappanos Péter bravúrjainak köszönhetően a hajráig úgy tűnt, hogy egy ponttal kell megelégednie a címvédőnek. A 89. percben aztán megtört a jég, és Adama Traoré lövése utat talált a kapuba, így 1-0-ra nyert a Fradi.

szerint csak részben volt a hazaiak érdeme a győzelem, a lefújást követően arról beszélt, a játékvezető is az ellenfelet segítette.

– A Fradi bármelyik magyar csapatra képes ekkora nyomást gyakorolni. Igazából ma csak védekeztünk, sok foci nem volt bennünk. Igaz, hogy 

nem kaptunk egyenlő feltételeket, a játékvezető sokat tévedett kétes szituációkban, és mindig ellenünk. A bíró úgy segíthetne a Ferencvárosnak abban, hogy bejusson a BL csoportkörébe, ha nem díjazná a fetrengéseket, mert azokat majd a Klaksvík és az Olimpiakosz ellen sem fogják. 

Mi nem így jöttünk ide. Tudjuk, hogy a Fradi megnyeri a bajnokságot, ehhez gratulálok is nekik. Kovácsot azért kellett lecserélnem a szünetben, mert előbb jogtalan sárga lapot kapott, majd kaphatott volna egy másikat is. A csapat mindent megtett, de a foci hiányzott, így nem lehetünk elégedettek. A realitás az, hogy megérdemelten nyert a Fradi – ismerte el az M4 Sportnak nyilatkozva a Paks vezetőedzője.

Utóbbival, azaz hogy megérdemelten nyert a Ferencváros, a zöld-fehérek kapusa, is egyetért.

– Izzasztó mérkőzés volt és nem csak az időjárás miatt. Uraltuk a találkozót, sok helyzetünk volt, de Szappanos életben tartotta sokáig a Paks reményeit. A végén sikerült begyötörtünk egy gólt, ennek nagyon örülök, így jó helyzetbe kerültünk. Tettünk egy újabb lépést a bajnoki cím felé. Nagyon fontos meccs volt, főleg, hogy szinte telt ház előtt, felfokozott hangulatban játszhattunk. A Paksra alapból is jellemző, hogy agresszív focit játszik, de ma egy kicsit hátrébb húzódott, kellemetlen ellenfél volt – dicsérte a tolnaiakat az FTC hálóőre.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.