A Ferencváros egykori játékosa a csapat fő kihívójához igazol

Vécsei Bálintnak január elseje óta nem volt klubja, de ez kedden megváltozott. A japán kalandja után újra az NB I-ben kötött ki a Fradival korábban négy bajnoki címet nyert futballista.

2024. 04. 09. 10:53
Vécsei Bálint (balra) az Európa-ligában is szerepelt a Ferencváros futballistájaként
Vécsei Bálint (balra) az Európa-ligában is szerepelt a Ferencváros futballistájaként Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vécsei Bálint tavaly szeptemberben igazolt a Ferencvárostól a Vissel Kobéba, de meglehetősen rövidre sikerült pályafutásának ezen szakasza. A 30 éves középpályás mindössze kétszer öltötte magára a japán ligát legutóbb megnyerő csapat mezét, legtöbbször a meccskeretbe sem került be, és a Kobe december végén bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését.

Megvan Vécsei Bálint új csapata
Megvan Vécsei Bálint új csapata Fotó: paksifc.hu

A 12-szeres magyar válogatott Vécsei azóta elsősorban külföldi klubok ajánlatára várt, de januártól még nem talált csapatot magának. Ezek után az NB I felé fordult a figyelme, ám nem a Fradihoz tér vissza, hanem a Pakshoz igazolt. A liga jelenlegi második helyezettje kedden mutatta be új játékosát.

– Nagyon örülök, hogy végre aláírhattam, az utóbbi időszakban nagyon hiányzott már, hogy csapattal készüljek és mérkőzéseket várhassak. Hiányzik az a fajta adrenalin, amit egy bajnoki találkozó ad egy játékosnak. Boldog vagyok, hogy Paksra szerződtem, és komoly célokért küzdhetünk. Szeretnék segíteni, hogy megtartsuk a második helyet, valamint kivívni egy újabb kupadöntőt – ezek nagyszerű szezonzárást ígérnek – mondta optimistán Vécsei Bálint, aki három évre írt alá új csapatához.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.