Menczer Tamás: Június 9-én válasszuk a békét!

A kommunikációs igazgató szerint lépésről lépésre meg kell védeni a magyar álláspontot.

2024. 04. 19. 14:50
Budapest, 2024. április 8.
Menczer Tamás, a Fidesz képviselõje azonnali kérdést tesz fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2024. április 8-án.
MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges – jelentette ki Menczer Tamás a közösségi oldalán.

Június 9-én válasszuk a békét!

– írta bejegyzésében a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Hangsúlyozta, hogy Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése nem egy lezárt történet. 

Ez egy nagyon fontos üzenetem és kérésem önök felé, hogyha netán valaki azt gondolná, hogy ez a történet be van fejezve, és rendben van, el van rendezve, akkor mondják meg neki vagy nekik, hogy ez nincs így

– mutatott rá a politikus, aki szerint a magyar békepárti álláspont megőrzése folyamatos küzdelem. – A miniszterelnöknek, a külügyminiszternek, a kormány tagjainak és az európai parlamenti képviselőinknek megbeszélésről megbeszélésre, tárgyalásról tárgyalásra, alkalomról alkalomra

meg kell védeni a mi pozíciónkat

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. Ez csak akkor megy, ha a magyar emberek támogatják a kormányt – tette hozzá Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.