Luke Littler olyat tett, amivel sokakat megbotránkoztatott

Új csillaga van a nemzetközi sportéletnek: egy elhízott tini. Ezen persze nem érdemes megbotránkozni, hiszen Luke Littler nem lóg ki a sorból, a dartsjátékosok többsége bizony hatalmas puttonyt visel. A 16 éves angol játékost másért vették elő. Miután 6-2-re kiütötte a korábbi világbajnok Rob Crosst, és bejutott a darts-vb döntőjébe, csókkal köszöntötte a barátnőjét. Természetes gesztus, csak hát Luke Littler még csupán 16 éves.

2024. 01. 03. 8:44
Luke Litter barátnője
Forrás: AP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

szurkolótáborában a szülei mellett rendre feltűnik egy szemrevaló szőke hölgy. Eleinte sokan azt gondolták, hogy ő a 16 éves játékos nővére, de nem: a barátnője. Ne legyünk prűdek: miért ne lehetne egy 16 éves tininek barátnője? Nos, Eloise Milburn kisasszony a kora alapján valóban inkább a nővére lehetne a darts új csillagának, hiszen öt évvel idősebb nála, már 21 esztendős. Ezen se akadjunk fenn. Néhányan mégis kifogásolják, hogy miután Littler 6-2-re legyőzte Rob Crosst a darts-vb elődöntőjében, csókkal köszöntette a barátnőjét.

CROSS, Rob, Luke Littler, darts, világbajnokság
Rob Cross jelesre vizsgázott sportszerűségből, többször is gratulált Littlernek a meccs után. Fotó: MTI/AP/Kin Cheung

Hogy mi ebben a megbotránkoztató? Képzeljük el, hogy Littler 21 éves, és a barátnője csupán 16, akkor mit szólnánk a csókhoz? – tették fel a kérdést többen. Akkor bizony úgy nézne ki, hogy egy sztár a még kiskorú barátnőjét csókolgatja nyilvánosan, amit helytelennek is mondhatnánk. És fordítva?

 

Littler nővére is belevaló teremtés

Ha már szóba került, Luke Littlernek nővére is van. S bizony Caitlin Littler is igyekszik hasznot húzni az öcskös sikereiből, felettébb kacér fotót posztolt még akkor, amikor a tesó legyőzte Dolant.

Luke Littler, barátnő, nővér, darts, világbajnokság, Luke Humpries
Caitlin Littler büszke az öccsére. Forrás: X

 

Humphries és Littler már négy éve is játszott egymással

De hogy ne csak a bulvár oldaláról ragadjuk meg Luke Littler sikereit: az ifjú klasszis nem a világbajnoki döntőben találkozik először druszájával, Luke Humphriesszal. Előkerült egy fotó a neten, amikor a még csupán 12 éves Littler egy nyilvános tornán játszott a most harmadik kiemelt Humphriesszal.

Luke Littler, Luke Humpries, darts, vb, világbajnokság, döntő
A két Luke, Littler és Humphries, amikor előbbi még csak 12 éves volt. Forrás: X

Az eredményt nem tudjuk, csak sejtjük, hogy akkor még Humpries győzött. Ugyanerre a szerda esti döntőben nem mernénk mérget venni.

 

Borítókép: Luke Littler csókkal köszönti a barátnőjét a Rob Cross elleni vb-elődöntő után (Fotó: AP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.